Υποψηφιότητα για το Δήμο Μετσόβου από το Θ. Σούλτη

Υποψηφιότητα για το Δήμο Μετσόβου από το Θ. Σούλτη

O Θεόφιλος Δ. Σούλτης ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για το Δήμο Μετσόβου.

Ο κ. Σούλτης είναι αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας. Υπηρέτησε σε διάφορες Υπηρεσίες της Αττικής, Ιωαννίνων, Δυτικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας.

Το 2014 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Μετσόβου  με το ψηφοδέλτιο του Ιωάννου Τσόδουλου, ερχόμενος πρώτος σε ψήφους στην Δημοτική Ενότητα Μετσόβου από όλους τους Συνδυασμούς.

Το όνομα του συνδυασμού είναι «Μέτσοβον – Νέα Εποχή».

Σημειώνει στην ανακοίνωσή του:

Ξεκινήσαμε το 2014 στις Δημοτικές Εκλογές στον Δήμο Μετσόβου την προσπάθειά μας να αναδείξουμε τα προβλήματα της περιοχής μας και να δώσουμε ελπίδα στους Δημότες του Δήμου μας για μια νέα Διοίκηση ορθολογική, δίκαιη, με επίκεντρο τον συνάνθρωπό μας και τα καθημερινά προβλήματά του, καθώς και να κερδίσουμε το στοίχημα για την υπέρβαση των δυσκολιών και την αρχή μιας νέας δημιουργικής εποχής.

Μέχρι σήμερα, ως Δημοτικοί Σύμβουλοι εις τον Δήμο μας, έχουμε αποδείξει ότι είμαστε σταθεροί στα πιστεύω μας, ότι επίκεντρο των προσπαθειών μας είναι οι Δημότες και η επίλυση των προβλημάτων τους, η βελτίωση της συνολικής εικόνος του Δήμου και η δημιουργική ανάπτυξη των δυνατοτήτων του σε όλα τα επίπεδα.

Κύριος στόχος μας είναι να δώσουμε εκ νέου την αίγλη και την δυναμική που έχει χαθεί, να ξεφύγουμε από την εσωστρέφεια και την υποβαθμισμένη λειτουργία του και να καταστήσουμε τον Δήμο μας κέντρο και σημείο αναφοράς, εκμεταλλευόμενοι όλες τις ευκαιρίες και τις σύγχρονες προκλήσεις.

Να σχεδιάσουμε το μέλλον του Δήμου, ακολουθώντας ένα σύγχρονο μοντέλο διοικήσεως, βάζοντας στην άκρη τις παθογένειες του παρελθόντος και διεκδικώντας την εμπιστοσύνη όλων των συνδημοτών μας, βασιζόμενοι κυρίως σε νέες προτάσεις και ιδέες και σε νέους ανθρώπους.

Με σεβασμό σε κάθε διαφορετική άποψη και με ανοιχτούς ορίζοντες να αγκαλιάσουμε κάθε τεκμηριωμένα εποικοδομητική φωνή, απ’ όπου κι αν προέρχεται.

Για όλα αυτά είναι απαραίτητες νέες προσεγγίσεις, όραμα και νέοι τρόποι σκέψεως και δράσεως. Αν αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες, μπορούμε να δημιουργήσουμε δυναμική αναπτύξεως του Δήμου μας, επιτυγχάνοντας θεαματικά αποτελέσματα».

Show Buttons
Hide Buttons