Φεστιβάλ Photometria: Από τη φωτογραφία στην… οθόνη

Φεστιβάλ Photometria: Από τη φωτογραφία στην… οθόνη

Το Photometria International Photography Festival συνεχίζει τη σταθερή του πορεία στο πεδίο της τέχνης της φωτογραφίας για 12η χρονιά.

Στα πλαίσια της φετινής διοργάνωσης και συνεχίζοντας να θέλει να αναδείξει νέους τρόπους αξιοποίησης της εικόνας, σας προσκαλεί να καταθέσετε το έργο σας στις κατηγορίες: Animation, Video Art καιΤαινίες Μικρού Μήκους.Το Photometria Festival μπορεί να αποτελεί κατάβαση ένα φωτογραφικό φεστιβάλ, ωστόσο επεκτείνεται και στις τέχνες του anination και του κινηματογράφου, καθώς και του video art.

Δημιουργοί ταινιών μικρού μήκους,  animators και visual artists μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα έργα τους στο νέο διαγωνισμό που έχει ξεκινήσει ήδη από 1/9 και πρόκειται να διαρκέσει έως και τις 30/9. Η θεματογραφία είναι ελεύθερη, το έργο πρέπει να έχει μέγιστη διάρκεια τριάντα λεπτά (30′) και επίσης θα πρέπει να συνοδεύεται από ένα σύντομο περιγραφικό σημείωμα όπου θα αναγράφονται πληροφορίες για το έργο. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό κοστίζει 10 ευρώ ανά έργο και τα επιλεγμένα έργα θα παρουσιαστούν στα πλαίσια της φετινής διοργάνωσης σε μέρη και ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην επίσημη ιστοσελίδα (www.photometria.gr) όπου μπορείτε να ενημερωθείτε για περισσότερες λεπτομέρειες και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του φεστιβάλ.

Show Buttons
Hide Buttons