Χαιρετίζει το γυναικείο μπάσκετ του ΠΑΣ

Χαιρετίζει το γυναικείο μπάσκετ του ΠΑΣ

Δήλωση υπέρ της Περιφέρειας Ηπείρου και ευχαριστήρια για την απόφαση της κυβέρνησης να φέρει στα Γιάννενα το κλειστό γυμναστήριο του Ελληνικού, εξέδωσε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννενα. 

Για τον WBC PAS GIANNΙNA, την εξέλιξη χαιρετίζει ο Πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Μάστακας. Τονίζεται συγκεκριμένα:

«Με χαρά καλωσορίζουμε – και μεγάλη αγωνία μέχρι την τελική ολοκλήρωση – την απόφαση του περιφερειάρχη μας κου Καχριμάνη να προχωρήσει στην εγκατάσταση του κλειστού του Ελληνικού στην περιοχή μας.

Ακόμα δεν καταλαβαίνουμε τους λόγους που κάποιοι αντιτίθενται σε αυτήν την εγκατάσταση και προφανώς έχει να κάνει με το ότι δε γνωρίζουν, γιατί δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με τον αθλητισμό στην περιοχή μας.

Με αυτό το γήπεδο μπορούμε να περιμένουμε τα εξής:

  • Αύξηση των νέων που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Φέρνω σαν παράδειγμα ότι υπάρχουν αθλήματα που στην περιοχή της Ηπείρου δεν δραστηριοποιούνται λόγω έλλειψης εγκαταστάσεων. Π.χ ενόργανη γυμναστική, ρυθμική γυμναστική κ.α
  • Αύξηση του ανταγωνισμού ώστε όσοι ασχολούνται διοικητικά με τον αθλητισμό θα πρέπει να προσφέρουν παροχές στους νέους για καλύτερη άθληση.
  • Αύξηση των εσόδων των Α ομάδων και πλέον μπορεί να γίνουν και προσπάθειες πρωταθλητισμού και διάκρισης.
  • Πρόσκληση μεγάλων διοργανώσεων στην περιοχή μας. Από τελικούς αγώνων μπάσκετ, βόλει μέχρι και σε όλα τα αθλήματα κλειστού αθλητισμού.
  • Χώρος φιλοξενίας μεγάλων συναυλιών με μεγάλα ονόματα που στο παρελθόν για την περιοχή ήταν απαγορευτικό λόγω εγκαταστάσεων και μόνο.

Αγαπητέ Περιφερειάρχη, συνεχίστε όπως εσείς ξέρετε και τόσα χρόνια κάνετε σε αλλά θέματα με γενναίες αποφάσεις και σας στηρίζουμε πλήρως. Μόνο εμείς ξέρουμε τις λύσεις που θα δώσει αυτή η απόφασή σας και πολύ περισσότερο ομάδες που έχουν όραμα για υψηλότερα πράγματα. Η γυναικεία μας ομάδα μπάσκετ είναι στην Α1 και θα ακολουθήσει και η γυναικεία ομάδα βόλει που έχει τους ίδιους στόχους και ένα τέτοιο γήπεδο θα μας δώσει ακόμα μεγαλύτερο όραμα. Αφήστε τους υπόλοιπους που δε γνωρίζουν να θεωρητικολογουν στα καφενεία».

Show Buttons
Hide Buttons