«Όχι» και από την «Ενότητα Πολιτών» στο ξενοδοχείο καραντίνας

«Όχι» και από την «Ενότητα Πολιτών» στο ξενοδοχείο καραντίνας

Έντονη ανησυχία για την επιλογή συγκεκριμένης ξενοδοχειακής μονάδας στην Δημοτική Ενότητας Περάματος, προκειμένου να λειτουργήσει ως υποδοχέας πιθανών κρουσμάτων COVID 19 (εδώ σχετικά) εκφράζει η παράταξη «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα».

Ο προβληματισμός της πρώην δημοτικής αρχής όπως τονίζεται σε ανακοίνωσή της, έγκειται στο γεγονός ότι η εν λόγω μονάδα βρίσκεται εντός του οικισμού του Περάματος που αποτελεί κατεξοχήν τουριστική περιοχή και απέχει μόλις 100 μέτρα από την είσοδο του Σπηλαίου, ενός σημαντικού τουριστικού προορισμού του Δήμου μας. «Παράλληλα θεωρούμε ότι μια τέτοια κίνηση θα αποτελέσει ένα ακόμα πλήγμα για τους επαγγελματίες της περιοχής που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό ύστερα και από μια τετράμηνη δύσκολη περίοδο» σημειώνεται.

Η παράταξη Μπέγκα στηρίζει τις ενέργειες του τοπικού συμβουλίου και του προέδρου και συμμερίζεται την αγωνία των επαγγελματιών της περιοχής για το μέλλον των επιχειρήσεων τους.

«Τα αντανακλαστικά της Δημοτικής Αρχής στο συγκεκριμένο ζήτημα που έχει προκύψει δεν μπορούν να περιορίζονται σε λογικές του «νίπτω τας χείρας». Απαιτούνται άμεσες και συγκεκριμένες πρωτοβουλίες» καταλήγει η ανακοίνωση.

Show Buttons
Hide Buttons