13 Ιούνη: «Δικάζεται» η τροπολογία Γεροβασίλη για την αξιολόγηση

13 Ιούνη: «Δικάζεται» η τροπολογία Γεροβασίλη για την αξιολόγηση

Την Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018, ώρα 11:00 π.μ., εκδικάζεται στο Εφετείο Ιωαννίνων η αίτηση ακυρώσεως -κύρια δίκη- διοικητικού υπαλλήλου του ΤΕΙ Ηπείρου, τον οποίο στηρίζει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ., κατά του αποκλεισμού του από τις διαδικασίες κρίσεων για θέση προϊσταμένου Διεύθυνσης, σε εφαρμογή της απεργοκτόνας τροπολογίας Γεροβασίλη, άρθρο 24Α του Ν4369/16.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 13 Μαρτίου 2018 στο ίδιο Εφετείο είχαν κερδηθεί τα ασφαλιστικά μέτρα και ο συνάδελφος συμμετέχει, πλέον, κανονικά στη διαδικασία.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., ενόψει της πρώτης κύριας δίκης που γίνεται για την ακύρωση της τροπολογίας Γεροβασίλη διοργανώνει την Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018, ώρα 11:00πμ συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Εφετείο Ιωαννίνων.

Για τη διευκόλυνση συμμετοχής των συναδέλφων στη συγκέντρωση κηρύσσει στάση εργασίας από 10:00 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας των υπηρεσιών σε όλο το Δημόσιο, στην Περιφέρεια Ηπείρου και καλεί όλα τα Νομαρχιακά Τμήματα της Ηπείρου να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιτυχία της συγκέντρωσης.

Show Buttons
Hide Buttons