21η Επιστημονική Συνάντηση Ρευματολόγων Βορειοδυτικής Ελλάδος

21η Επιστημονική Συνάντηση Ρευματολόγων Βορειοδυτικής Ελλάδος

Η Ρευματολογική Κλινική του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνει την Επιστημονική Εκδήλωση «21η Επιστημονική Συνάντηση Ρευματολόγων Βορειοδυτικής Ελλάδος», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 18 – 19 Ιανουαρίου 2019 στην Αίθουσα «Δωδώνη» του Ξενοδοχείου «Du Lac» στα Ιωάννινα. Η επιστημονική εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, και της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας & Επαγγελματικής Ένωσης Ρευματολόγων Ελλάδος.

Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ετήσιας Επιστημονικής Συνάντησης θα συζητηθούν διεξοδικά από καταξιωμένους Ρευματολόγους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θέματα σημαντικά που αφορούν στις σύγχρονες ερευνητικές, διαγνωστικές και θεραπευτικές εξελίξεις στο τομέα της Ρευματολογίας και στην κλινική εφαρμογή τους.

Στο Επιστημονικό Πρόγραμμα θα συμμετέχει ο διακεκριμένος Ακαδημαϊκός Καθηγητής κ. Χαράλαμπος Μ. Μουτσόπουλος. Μεταξύ των προσκεκλημένων ομιλητών είναι οι Καθηγητές Ρευματολογίας OliverDistler από το DepartmentofRheumatologyandCenterofExperimentalRheumatology, ZurichCenterforIntegrativeHumanPhysiologyUniversity και Gay Steffen του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Ζυρίχης, οι Καθηγητές κ. Π.Γ. Βλαχογιαννόπουλος, κ. Α.Κ. Τζιούφας, και οι Ομότιμοι Καθηγητές Α. Α. Δρόσος και Φ.Σκοπούλη, από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η έναρξη του Επιστημονικού Προγράμματος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου στις 17:45 και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στις 17.20, ενώ η συμμετοχή στις εργασίες της εκδήλωσης θα είναι δωρεάν.

Το Επιστημονικό Πρόγραμμα της επιστημονικής εκδήλωσης, είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Ρευματολογικής Κλινικής, ΕΔΩ

*Η 21η Επιστημονική Συνάντηση Ρευματολόγων Βορειοδυτικής Ελλάδος στο facebook

Show Buttons
Hide Buttons