26ο Ηπειρωτικό Rally ΙΚΤΕΟ AUTOTEST: Πρωταγωνιστές σε πλήρη δράση!

26ο Ηπειρωτικό Rally ΙΚΤΕΟ AUTOTEST: Πρωταγωνιστές σε πλήρη δράση!

Με μεγάλους νικητές για 2η συνεχόμενη χρονιά τους πρωταθλητές του 2019 Γιώργο Αναπολιοτάκη –Θανάση Τσιούκα με το FordFiestaR5 ολοκληρώθηκε το 26ο Ηπειρωτικό RallyΙ.ΚΤΕΟ AUTOTEST, που αποτέλεσε τον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι Ασφάλτου.

Στην 2η θέση τερμάτισαν οι Παναγιώτης ΚύρκοςΓιώργος Πολυζώης με το MitsubishiLancerEvoIX, στην πρώτη συμμετοχή του οδηγού στον αγώνα μας, ενώ στην 3η θέση, μόλις 2,89 δευτερόλεπτα πίσω από τους δεύτερους τερμάτισαν οι… συνήθεις ύποπτοι τα τελευταία χρόνια Τάκης Καμπύλης-Σταύρος Σταμέλος με το SkodaFabiaS2000.

Στις κατά μέρους κλάσεις η μάχη που δόθηκε ήταν μεγάλη. Στα δικίνητα πρώτευσαν τα… παιδιά από την Πάτρα, ήτοι οι Χρήστος ΑυγερόπουλοςΣτράτος Γιαβάσης με το Peugeot 106 S16. Στη 2η θέση βρέθηκαν με επίσης ένα Peugeot 106 S16 οι Θανάσης ΣτεργιάδηςΠαναγιώτης Γαζγάζης, στην πρώτη συμμετοχή του νεαρού οδηγού σε ράλι στην καριέρα του! Στην 3η θέση, μόλις 4 δευτερόλεπτα πίσω τερμάτισαν οι τοπικοί Αχιλλέας ΒέργοςΝίκος Λίγκας  με το OpelManta 2.0.

Στην κατηγορία Ν την πρώτη θέση κέρδισαν οι τοπικοί Ποσειδών ΓορίτσαςΑποστόλης Σπύρου με το MitsubishiLancerEvoX. Στη 2η θέση τερμάτισαν οι Διονύσης Γιαννούλης – Στέφανος Αντωνίου με HondaCivicTypeR και στην 3η θέση οι επίσης τοπικοί Κωστής Τασούλας – Γιώργος Μπαζιαλέκος με το Peugeot 106 S16.

Στην κατηγορία C6 η τριάδα των νικητών ήτανυπόθεση… Γιαννιώτικη με τους νικητές να είναι οι Κωστής Τασούλας – Γιώργος Μπαζιαλέκος, Αλέξανδρος Γκουρογιάννης – Νίκος Σιαφάκας και Βαγγέλης – Σωκράτης Κάκαρης, άπαντες με Peugeot 106 S16!

Στη C5 πρώτευσαν οι Χρήστος Αυγερόπουλος – Στράτος Γιαβάσης με Peugeot 106 S16, Θανάσης Στεργιάδης – Παναγιώτης Γαζγάζης με το ίδιο αυτοκίνητο και Διονύσης Γιαννούλης – Στέφανος Αντωνίου με HondaCivicTypeR.

Στη C3 η πρώτη τριάδα ήταν: Βεργος – Λίγκας με OpelManta 2.0, Αλεξανδρής –Καπύρης με Peugeot 206 RCGTI και Ιερεμίας –Κοντός με RenaultClioWilliams.

Τέλος, στην C2 η τριάδα των νικητών ήταν: Κύρκος –Πολυζώης με MitsubishiLancerEvoIX, Καρπάνος-Καρπάνος με MitsubishiLancerEvoXκαι Κανδηλιώτης-Παπανδρέου με MitsubishiLancerEvoVI.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Η ΕΛΕΤΑ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συνέδραμαν καθοριστικά στο να διοργανωθεί το 26ο Ηπειρωτικό Rally ΙΚΤΕΟ AUTOTEST.

Ειδικότερα, θα ήθελε να ευχαριστήσει το μεγάλο χορηγό ΙΚΤΕΟ AUTOTEST, καθώς επίσης και την Περιφέρεια Ηπείρου και το Δήμο Ιωαννιτών για τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης. Παράλληλα, θα ήθελε να ευχαριστήσει και όλους τους χορηγούς του αγώνα και ειδικότερα: LaserDermaMed, MrFast, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 260, GURUCAFÉ, CITROEN-PEUGEOTκαι τους φορείς που συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή του αγώνα: την Ελληνική Αστυνομία, την Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ, το ΠΕΑΚΙ, το Δήμο Δωδώνης και φυσικά την ΟΜΑΕ.

Τέλος, σύσσωμη η ΕΛΕΤΑ θα ήθελε να ευχηθεί γρήγορα περαστικά στο πλήρωμα του SubaruImprezaWRXΔιονύση Σπανό και Σωτήρη Γκότοβο, οι οποίοι μετά την έξοδο που είχαν στην 1η ειδική διαδρομή μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο, καθώς επίσης και στον φωτογράφο Γιώργο Καλφόπουλο.

Δίνουμε ραντεβού στο 27ο Ηπειρωτικό Rallyτο 2021!

Show Buttons
Hide Buttons