Ο Γ. Ζάκκας είναι παρών στις εκλογές του Δήμου Ζίτσας και καταγγέλλει…

Ο Γ. Ζάκκας είναι παρών στις εκλογές του Δήμου Ζίτσας και καταγγέλλει…

Η παράταξη “Αλλαγή Τώρα – Δήμος Ζίτσας για Όλους” με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο για το Δήμο Ζίτσας τον Γεώργιο Ζιάκκα, δίνει το «παρών» στις εκλογές της 26ης Μαΐου στο Δήμο Ζίτσας, καθώς την περασμένη Κυριακή ο επικεφαλής της κατέθεσε κανονικά στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων το ψηφοδέλτιο με το οποίο θα συμμετέχει στις Δημοτικές Εκλογές.

Σε ανακοίνωσή της με την υπογραφή του επικεφαλής της, η δημοτική παράταξη καταγγέλλει κλίμα εκβιασμών για την αποτροπή της υποψηφιότητας το οποίο τελικώς νικήθηκε και μεταξύ άλλων τονίζει: «Καταθέσαμε το ψηφοδέλτιο που θα φέρει την “Αλλαγή Τώρα στο Δήμος Ζίτσας για Όλους”. Ένα ψηφοδέλτιο πολυσυλλεκτικό που εκπροσωπείται από όλες τις τάξεις και επαγγελματικές δραστηριότητες άξιων συνδημοτών μας που έχουν και τη γνώση και την εμπειρία να ανταποκριθούν και να βοηθήσουν στην επίλυση όλων των προβλημάτων του Δήμου μας! Ένα ψηφοδέλτιο που εκφράζει την πραγματική θέληση και πίστη στον εαυτό τους όλων όσων με τη συμμετοχή τους είναι διατιθέμενοι προκειμένου να εκπροσωπούνται ισόνομα και ισότιμα όλοι οι δημότες, να μην πτοούνται και ούτε να πρόκειται να υποκύψουν σε πιέσεις που μπορεί να δεχτούν από τα συμφέροντα που εκπροσωπούν το κατεστημένο της περιοχής μας! 

Παρά τον ανελέητο και αδυσώπητο πόλεμο που δεχθήκαμε το τελευταίο δεκαπενθήμερο με αποκορύφωση την χθεσινή ημέρα από όλα τα συμφέροντα που εκπροσωπούν το κατεστημένο της Περιοχής του Δήμου μας, καταφέραμε να σταθούμε όρθιοι και να είμαστε στη θέση να σας ανακοινώνουμε σήμερα ότι η αρχή για την ανατροπή και την Αλλαγή στο Δήμο μας έγινε!!!

Οι εκβιασμοί και οι εκφοβισμοί προς υποψηφίους μας που κατάφεραν να τους πείσουν να πάρουν πίσω τις δηλώσεις συμμετοχής τους στο συνδυασμό μας, δεν μας πτόησαν αλλά αντίθετα δυνάμωσαν την θέλησή μας για την επίτευξη του τελικού σκοπού μας που δεν είναι άλλος από την Ανατροπή του Κατεστημένου και τη δυνατότητα να συμμετέχουν ισότιμα Όλοι οι δημότες στη διοίκηση του Δήμου μας.

Σήμερα μια ημέρα μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου νίκης του συνδυασμού μας στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων, συνεχίζουν να θεωρούν την επιτυχία μας ως ψεύτικη και να μην μπορούν να το χωνέψουν ότι δεν κατάφεραν τελικά να μας σταματήσουν!!! Μάλλον επειδή χθες ήταν Κυριακή του Θωμά είναι «άπιστοι Θωμάδες» και αν δεν δουν τον «τύπο τον ήλων» δεν μπορούν να το πιστέψουν!!! Τους ενημερώνουμε όλους αυτούς που μας πολέμησαν όλο αυτό το διάστημα ότι πρέπει να το πάρουν απόφαση ότι «έχασαν»!». 

Show Buttons
Hide Buttons