Εκδήλωση του ΚΚΕ στη Θεοτόκο Κόνιτσας για το Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδος

Εκδήλωση του ΚΚΕ στη Θεοτόκο Κόνιτσας για το Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδος

Το ΚΚΕ τιμά τους μαχητές και τις μαχήτριες του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδος, «τη συμβολή και τη θυσία των χωριών του Γράμμου και του Σμόλικα στον τρίχρονο ηρωικό αγώνα του ΔΣΕ, στην κορυφαία στιγμή της ταξικής πάλης στη χώρα μας».

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το Σάββατο 17 Αυγούστου στις 20:00, στο ιστορικό μουσείο στη Θεοτόκο Κόνιτσας και έτσι, συνεχίζεται και η προσπάθεια για τον εμπλουτισμό και ολοκλήρωση του εκεί μουσείου του ΔΣΕ. Για να γίνει ένας ακόμη πιο ολοκληρωμένος χώρος γνώσης και τιμής σε όλους αυτούς που θυσιάστηκαν στον αγώνα για την κοινωνική απελευθέρωση. Την Κυριακή 18 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί ιστορικός περίπατος.

«Το ΚΚΕ και τότε και τώρα, στην εκατοντάχρονη και πλέον πορεία του έχει  υπερασπιστεί με όλες του τις δυνάμεις τα συμφέροντα της εργατικής τάξης. Σήμερα γίνεται ακόμη πιο αναγκαία η ιδεολογική, πολιτική και οργανωτική αντεπίθεση για να βγει ο λαός νικητής. Παλεύουμε να γίνουμε πιο ικανοί και αποτελεσματικοί ως επαναστατική πρωτοπορία. Για να δυναμώσει η γραμμή της ρήξης και ανατροπής με τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης. Να ανοίξουμε δρόμο για την ουσιαστική ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας, την εργατική εξουσία, το σοσιαλισμό – κομμουνισμό» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Show Buttons
Hide Buttons