Ποιον κοροϊδεύουν;

Ποιον κοροϊδεύουν;

Επίθεση στους Καχριμάνη και Ριζόπουλο, εξαπολύουν οι παρατάξεις «Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο» και «Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα» για το πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχόλησης ανέργων που ανακοίνωσε η Περιφέρεια Ηπείρου προ εβδομάδος.

Οι δύο αυτοδιοικητικές παρατάξεις αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Όταν το «ΣΥΣΤΗΜΑ» μπορεί να προσφέρει μόνο ελεημοσύνη και μόνο μέσω επιδότησης των επιχειρηματιών με στόμφο βγήκε στα ΜΜΕ ο κ. Καχριμάνης να πανηγυρίσει για το μέγα επίτευγμα της «Επιχορήγησης της Απασχόλησης». Από κοντά και ο Νο2 της δεξιάς πτέρυγας του Περιφερειακού Συμβουλίου κ.
Ριζόπουλος που το θεωρεί δικό του επίτευγμα. Γιατί όμως πανηγυρίζουν οι κύριοι αυτοί; Για θέσεις απασχόλησης των «500 και εάν ευρώ» που ισοδυναμούν με ένα καθημερινό συσσίτιο;

Μπορεί σήμερα η νεολαία μας με τα χρήματα αυτά και την μισή ζωή –μισή δουλειά να επιβιώσει και να δημιουργήσει οικογένεια;

Μπορούν τα μέτρα αυτά να κρατήσουν την νεολαία μας από την μαζική φυγή στο εξωτερικό; Ποιον αλήθεια κοροϊδεύουν οι κύριοι αυτοί; Αυτό είναι που αξίζει στην νεολαία της πατρίδας μας για τους κυρίους αυτούς; Οι ίδιοι και τα παιδιά τους επιβιώνουν με αυτές τις προϋποθέσεις και αυτούς τους μισθούς; Ας σταματήσουν λοιπόν τους πανηγυρισμούς γιατί προκαλούν την κοινωνία και ιδιαίτερα την νεολαία της πατρίδας μας που οι ίδιοι και οι πολιτικές που υπηρετούν την έχουν υπό διωγμό και στα αζήτητα».

Show Buttons
Hide Buttons