Με μαχητική πικετοφορία – ενημέρωση στις γειτονίες της Ανατολής Ιωαννίνων το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων σήμερα ανέδειξε την ανάγκη οργάνωσης της πάλης και της αλληλεγγύης για να μη ξεσπιτωθεί καμία λαϊκή οικογένεια. Σπίτι το σπίτι σε όλη την Ανατολή εδώ και τρείς μέρες ενημερώνει το λαό της Ανατολής για να σταματήσει η αρπαγή- πλειστηριασμός του σπιτιού των χαμηλοσυνταξιούχων.
Η οικογένεια στην Ανατολή εκβιάζεται με πλειστηριασμό του σπιτιού της για δάνειο που αδυνατεί να αποπληρώσει. Το δάνειο επισκευής του σπιτιού της μεταβιβάστηκε από την Εθνική Τράπεζα σε Ιρλανδικό fund και αυτό με τη σειρά του μεταβίβασε τις διαδικασίες του πλειστηριασμού-αρπαγής στη γνωστή μας πλέον εταιρία κοράκων την doValue Greece.
“Απαιτούμε να σταματήσει τώρα η επίθεση στο λαό. Να ανασταλούν οι πλειστηριασμοί και να γίνουν ρυθμίσεις δόσεων που να μπορούν να ανταποκριθούν οι οφειλέτες, με διαγραφή όλων των τόκων και κουρέματος του κεφαλαίου, χωρίς προκαταβολές και εκβιασμούς. Προστασία εδώ και τώρα της πρώτης κατοικίας” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου.