Καλώς ήρθατε στην σελίδα εκδηλώσεων. Εδώ μπορείτε να βρείτε τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στη πόλη μας!

Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση για να βρείτε συγκεκριμένες εκδηλώσεις χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα προβολής των εκδηλώσεων ως ημέρα για να βρείτε όλες τις εκδηλώσεις της ημέρας της οποίας θα επιλέξετε, ως λίστα για να προβληθούν οι εκδηλώσεις κατά ημερομηνία ή ως μήνα για να δείτε όλες τις εκδηλώσεις του επιλεγμένου μήνα.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή αλληλεγγύης από τους Paguristas

Δεκέμβριος 6, 2018 @ 8:00 πμ - Δεκέμβριος 8, 2018 @ 5:00 μμ

Μια δράση στο πνεύμα των εορτών διοργανώνει η ανοικτή εθελοντική ομάδα Paguristas το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, στην κεντρική πλατεία, με στόχο να προσθέσει μία νότα χαράς στην εορταστική ατμόσφαιρα, αλλά και να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες στην ανάγκη στήριξης φορέων και συλλόγων, που προσφέρουν κοινωνικό έργο.

Η κύρια δράση αφορά τον στολισμό μικρών χριστουγεννιάτικων δέντρων, τα οποία θα αναλάβουν να γεμίσουν με όμορφα στολίδια μέλη των Paguristas, έχοντας τη βοήθεια του Συλλόγου Α.Μ.Ε.Α. Κυψέλη, της Κιβωτού του Κόσμου Ηπείρου, της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων, του Συλλόγου Θαλασσαιμίας, του Συνδέσμου Τυφλών, του Πύρρου ΑΜΕΑ Ιωαννίνων, της Στέγης Αυτιστικών «Έλενη Γύρα» και της Μέριμνας, αλλά και όλων όσοι θέλουν να συμμετέχουν.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η χορωδία της μουσικής σχολής Ars Nova με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και οι Χαρά και Όλγα Σκαρλατου με το «Μια χαρά και έναν καιρό», που θα αναλάβουν να ψυχαγωγήσουν τα παιδιά με ταχυδακτυλουργικά κόλπα και θα τα βάψουν με χριστουγεννιάτικα σχέδια, ενώ η Επαγγελματική Σχολή Ιωαννίνων του ΟΑΕΔ θα προσφέρει μελομακάρονα και κουραμπιέδες.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Δεκέμβριος 6, 2018 @ 8:00 πμ
Τέλος:
Δεκέμβριος 8, 2018 @ 5:00 μμ
Show Buttons
Hide Buttons