Καλώς ήρθατε στην σελίδα εκδηλώσεων. Εδώ μπορείτε να βρείτε τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στη πόλη μας!

Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση για να βρείτε συγκεκριμένες εκδηλώσεις χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα προβολής των εκδηλώσεων ως ημέρα για να βρείτε όλες τις εκδηλώσεις της ημέρας της οποίας θα επιλέξετε, ως λίστα για να προβληθούν οι εκδηλώσεις κατά ημερομηνία ή ως μήνα για να δείτε όλες τις εκδηλώσεις του επιλεγμένου μήνα.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Νέος κύκλος συναντήσεων της «Ακαδημίας για Γονείς»

Δεκέμβριος 5, 2018 @ 8:00 πμ - Δεκέμβριος 11, 2018 @ 5:00 μμ

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με επιστημονικά υπεύθυνη την κ. Άρτεμη Γιώτσα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ο Τομέας Υγείας του Παιδιού του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με επιστημονικά υπεύθυνο τον κ. Νικόλαο Χαλιάσο, Καθηγητή και η Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (Μ.Ε.Υ.) με επιστημονικά υπεύθυνη την κ. Άρτεμη Τσίτσικα, Επίκουρη Καθηγήτρια, διοργανώνουν το νέο κύκλο μηνιαίων διώρων διαδραστικών συναντήσεων με τίτλο «Από το Α ως το Ω» Μια Ακαδημία για Γονείς για το ακαδ. έτος 2018-19.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 6.00 μ.μ. στο Ξενοδοχείο DuLac, όπου ο κ. Βασίλειος Κούτρας, Καθηγητής Αγωγής Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, θα συζητήσει με το ακροατήριο το θέμα: «Έφηβοι και Ναρκωτικά».

Θα παρουσιαστούν οι ατομικοί, οικογενειακοί , σχολικοί, κοινωνικοί, πολιτικοί, οικονομικοί και πολιτισμικοί παράγοντες που σχετίζονται με τη χρήση ναρκωτικών από τους εφήβους, καθώς και οι στρατηγικές πρόληψης, αναγνώρισης και έγκαιρης παρέμβασης για την επίλυση του προβλήματος της χρήσης από τους εφήβους.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Δεκέμβριος 5, 2018 @ 8:00 πμ
Τέλος:
Δεκέμβριος 11, 2018 @ 5:00 μμ
Show Buttons
Hide Buttons