Καλώς ήρθατε στην σελίδα εκδηλώσεων. Εδώ μπορείτε να βρείτε τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στη πόλη μας!

Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση για να βρείτε συγκεκριμένες εκδηλώσεις χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα προβολής των εκδηλώσεων ως ημέρα για να βρείτε όλες τις εκδηλώσεις της ημέρας της οποίας θα επιλέξετε, ως λίστα για να προβληθούν οι εκδηλώσεις κατά ημερομηνία ή ως μήνα για να δείτε όλες τις εκδηλώσεις του επιλεγμένου μήνα.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Οι θρυλικοί Dirty Saints στο Stage Ioannina

Απρίλιος 15, 2019 @ 8:00 πμ - Απρίλιος 20, 2019 @ 5:00 μμ

Οι θρυλικοί Dirty Saints αυτή τη φορά δεν επιστρέφουν απλά, για ένα live.

Παρουσιάζουν για πρώτη φορά, τον πολυαναμενόμενο, νέο τους δίσκο με τίτλο Aeon, στη γενέτειρα τους, την πόλη των Ιωαννίνων. Η συναυλία θα λάβει μέρος στο Stage Ιoannina, το Σάββατο, 20 Απριλίου 2019, στις 22:00…

Η νέα αυτή δισκογραφική κυκλοφορία από την Mantra Records, είναι ο καρπός σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης, μιας και τα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος ζουν σε διαφορετικές χώρες, και αποτελεί την πρώτη μετά από αρκετές δεκαετίες.

Συμπίπτει, δε με τα τριάντα χρόνια από όταν μια τρελή παρέα εφήβων, που άφησαν ανεξίτηλη την σφραγίδα τους στην ιστορία της εγχώριας και διεθνούς αγγλόφωνης ροκ σκηνής, αποφάσισαν να κάνουν συγκρότημα.
Έχοντας χτίσει τη φήμη τους στις original συνθέσεις τους και στα γεμάτα ενέργεια live, αυτή η συναυλία υπόσχεται να είναι εκρηκτική και ανεπανάληπτη! Έτσι για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι τι εστί rock’n’roll

Ώρα προσέλευσης: 21:30
Ώρα έναρξης 22:00

Προπώληση/Γενική Είσοδος 8€

 

Το Stage πάει για την πιο δυναμική «έξοδο» της σεζόν, με ένα ακόμα live που γίνεται στο Πνευματικό Κέντρο. H Maggie Reilly έρχεται και φέρνει στις αποσκευές τις όλα τα μεγάλα τις hits με τα οποία θα μας μεταφέρει πίσω στο χρόνο που όλα ήταν αθώα , μια βραδιά που θα μας μείνει χαραγμένη για καιρό.

Έναρξη: 21.00/Εισιτήρια 15 € προπώληση/μειωμένο, 18 € Ταμείο την ημέρα του Live

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Απρίλιος 15, 2019 @ 8:00 πμ
Τέλος:
Απρίλιος 20, 2019 @ 5:00 μμ
Show Buttons
Hide Buttons