Καλώς ήρθατε στην σελίδα εκδηλώσεων. Εδώ μπορείτε να βρείτε τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στη πόλη μας!

Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση για να βρείτε συγκεκριμένες εκδηλώσεις χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα προβολής των εκδηλώσεων ως ημέρα για να βρείτε όλες τις εκδηλώσεις της ημέρας της οποίας θα επιλέξετε, ως λίστα για να προβληθούν οι εκδηλώσεις κατά ημερομηνία ή ως μήνα για να δείτε όλες τις εκδηλώσεις του επιλεγμένου μήνα.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ο «Caveman» επιστρέφει κι έχει… μεγάλα κέφια!

Νοέμβριος 30, 2018 @ 8:00 πμ - Δεκέμβριος 30, 2018 @ 5:00 μμ

Φανατικούς φίλους απέκτησε ο «Caveman» και στα Γιάννενα. Εκατοντάδες θεατές ταυτίστηκαν μαζί του, αναγνώρισαν στις… περιπέτειές του κάποια απ’ τα δικά τους παθήματα, γέλασαν με την καρδιά τους ή και λίγο… πικρά με όσα τους αφηγήθηκε!

Κι επειδή η ανταπόκριση στο πρώτο ανέβασμα ήταν πολύ θερμή και η απαίτηση του κοινού για επανάληψη επιτακτική, αποφάσισε να… αφήσει ξανά τη «σπηλιά» του και να επιστρέψει στη σκηνή του Θεάτρου Έκφραση (Αραβαντινού 14) για έναν νέο κύκλο παραστάσεων λίγο πριν αλλά και μέσα στις γιορτές, γιατί έχει μεγάλα κέφια και όρεξη να πει ακόμα περισσότερες ιστορίες!

Οι νέες παραστάσεις του «Caveman» θα δοθούν σε τέσσερα Σαββατοκύριακα και συγκεκριμένα στις 8 – 9, 15 – 16, 22 – 23 και 29 – 30 Δεκεμβρίου, με ώρα έναρξης τις 21.15. Ο «άνθρωπος των σπηλαίων», με αφορμή τον καυγά με τη γυναίκα του, τη Μαίρη και την έξωσή του από το σπίτι, αφηγείται το «δράμα» που περνάει ο ίδιος από τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι είναι άντρας -κάτι που συμβαίνει γενικότερα με το λεγόμενο «ισχυρό φύλο»- επιχειρώντας παράλληλα να απαντήσει σε ορισμένα καυτά και διαχρονικά ερωτήματα όπως το αν θα καταφέρουν να τα βρουν ποτέ οι άνδρες με τις γυναίκες, που ουσιαστικά ζουν και κινούνται σε δύο… παράλληλα σύμπαντα!

Εξάλλου, απώτερος σκοπός του κεντρικού ήρωα της θρυλικής κωμωδίας του Rob Becker με τα εκατομμύρια των θεατών σ’ όλο τον κόσμο είναι να κεντρίσει τα δύο φύλα, να τα προβληματίσει και να βγάλει αβίαστο γέλιο διεκτραγωδώντας τη μεταξύ τους σχέση. Αυτό είναι και το μυστικό της μεγάλης του επιτυχίας!

 

Οι συντελεστές

Ο «Caveman» αποτελεί συμπαραγωγή του Θεάτρου Έκφραση με το «Mogul Theater». Ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Γεράσιμου Γεννατά. Στον ρόλο του «ανθρώπου των σπηλαίων» ο Χρήστος Χρήστου. Διασκευή: Αναστασία Παπαστάθη. Μουσική: Σπύρος Γραμμένος. Σκηνικά – Κοστούμια: Γιάννης Κράβαρης. Βοηθός Σκηνοθέτη: Μάρια Φλωράτου. Βίντεο: Κωστής Εμμανουηλίδης. Γραφιστικά – Αφίσα: Αντώνης Χρήστου.

*Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ το κανονικό και 8 ευρώ το μειωμένο (ανέργων, φοιτητικό, μαθητικό, άνω των 65 ετών). Κρατήσεις στα τηλ.: 2651554505 και 6907500710.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Νοέμβριος 30, 2018 @ 8:00 πμ
Τέλος:
Δεκέμβριος 30, 2018 @ 5:00 μμ
Show Buttons
Hide Buttons