Καλώς ήρθατε στην σελίδα εκδηλώσεων. Εδώ μπορείτε να βρείτε τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στη πόλη μας!

Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση για να βρείτε συγκεκριμένες εκδηλώσεις χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα προβολής των εκδηλώσεων ως ημέρα για να βρείτε όλες τις εκδηλώσεις της ημέρας της οποίας θα επιλέξετε, ως λίστα για να προβληθούν οι εκδηλώσεις κατά ημερομηνία ή ως μήνα για να δείτε όλες τις εκδηλώσεις του επιλεγμένου μήνα.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΧΕΝ Ιωαννίνων: 2ος Ποιητικός Διαγωνισμός για τη Γυναίκα

Ιανουάριος 7 @ 8:00 πμ - Φεβρουάριος 29 @ 5:00 μμ

Η Ομάδα ΧΕΝ Ιωαννίνων, παράρτημα της ΧΕΝ Ελλάδας, εν όψει της Ημέρας της Γυναίκας προκηρύσσει τον 2ο Ποιητικό Διαγωνισμό που απευθύνεται σε γυναίκες δημιουργούς, με θέμα «Γυναίκα και κοινωνία», η προσφορά της στο οικογενειακό, εργασιακό και κοινωνικό γίγνεσθαι. Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι από 15/1/2020 ως και 29/2/2020.

Τα ποιήματα θα πρέπει να αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο mail: xenioanpoem@gmail.com σε δύο αρχεία. Στο πρώτο αρχείο θα υπάρχει το ποίημα με ψευδώνυμο της δημιουργού και στο δεύτερο αρχείο το πραγματικό όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας της δημιουργού (οπωσδήποτε όνομα και αριθμός τηλεφώνου).

Τα βραβεία θα ανακοινωθούν στην εκδήλωση της Ομάδας ΧΕΝ Ιωαννίνων για την Ημέρα της Γυναίκας στις 8 /3/2020 στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής».

Θα απονεμηθούν 3 βραβεία.

Την κριτική επιτροπή θα συγκροτήσουν άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών από την Ήπειρο και την Ομάδα ΧΕΝ Ιωαννίνων.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Ιανουάριος 7 @ 8:00 πμ
Τέλος:
Φεβρουάριος 29 @ 5:00 μμ
Show Buttons
Hide Buttons