Καλώς ήρθατε στην σελίδα εκδηλώσεων. Εδώ μπορείτε να βρείτε τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στη πόλη μας!

Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση για να βρείτε συγκεκριμένες εκδηλώσεις χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα προβολής των εκδηλώσεων ως ημέρα για να βρείτε όλες τις εκδηλώσεις της ημέρας της οποίας θα επιλέξετε, ως λίστα για να προβληθούν οι εκδηλώσεις κατά ημερομηνία ή ως μήνα για να δείτε όλες τις εκδηλώσεις του επιλεγμένου μήνα.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Δωρεάν Caveman για ανέργους από το Θέατρο Έκφραση

28 Δεκεμβρίου, 2018 @ 8:00 πμ - 30 Δεκεμβρίου, 2018 @ 5:00 μμ

Τον θρυλικό ” Caveman” που τους τελευταίους μήνες έχει γίνει ο αγαπημένος ήρωας και του Γιαννιώτικου κοινού θα μπορέσουν να απολαύσουν δωρεάν 50 άνεργοι συμπολίτες!

Πρόκειται για μια γιορτινή προσφορά, μια χειρονομία αλληλεγγύης, του Θεάτρου Έκφραση προς συνανθρώπους μας που αγαπούν το θέατρο, δεν έχουν όμως την οικονομική δυνατότητα να το απολαμβάνουν συχνά!

Πιο αναλυτικά, η Έκφραση προσφέρει 50 εισιτήρια σε ισάριθμους ανέργους (πολίτες κάθε ηλικίας οι οποίοι διαθέτουν κάρτα ανεργίας) για τις παραστάσεις του “Caveman” του Σαββάτου 29 και της Κυριακής, 30 Δεκεμβρίου. Για την προσφορά των εισιτηρίων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να καλέσουν στα τηλέφωνα: 26515 54505 & 6907500710 και να κάνουν κράτηση θέσης για μια από τις δυο παραστάσεις δηλώνοντας ότι είναι άνεργοι. Θα πρέπει, κατά την προσέλευση τους στο Θέατρο, να έχουν μαζί τους την κάρτα ανεργίας.

 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
28 Δεκεμβρίου, 2018 @ 8:00 πμ
Τέλος:
30 Δεκεμβρίου, 2018 @ 5:00 μμ

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Show Buttons
Hide Buttons