Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2023

Καλώς ήρθατε στην σελίδα εκδηλώσεων. Εδώ μπορείτε να βρείτε τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στη πόλη μας!

Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση για να βρείτε συγκεκριμένες εκδηλώσεις χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα προβολής των εκδηλώσεων ως ημέρα για να βρείτε όλες τις εκδηλώσεις της ημέρας της οποίας θα επιλέξετε, ως λίστα για να προβληθούν οι εκδηλώσεις κατά ημερομηνία ή ως μήνα για να δείτε όλες τις εκδηλώσεις του επιλεγμένου μήνα.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

9η Ψηφιακή Γιορτή Πολυγλωσσίας Ευρωπαϊκό Ερευνητικό Πρόγραμμα SLYMS ERASMUS+ YOUTH

11 Ιουνίου, 2021 @ 8:00 πμ - 13 Ιουνίου, 2021 @ 5:00 μμ

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης δια του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Παιδείας, σε συνεργασία με τη Δημοτική Εταιρία Πληροφόρησης Θεάματος και Επικοινωνίας, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην 9η Ψηφιακή Γιορτή Πολυγλωσσίας, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Ερευνητικού Προγράμματος ERASMUS+ YOUTH SLYMS (Κοινωνικοπολιτισμική Μάθηση για τους Νέους σε Κοινωνίες με Κινητικότητα).

Η 9η Ψηφιακή Γιορτή Πολυγλωσσίας, επιχειρεί να διευρύνει τους ορίζοντες ανθεκτικότητας των πόλεων μέσα από δράσεις πολιτισμικής καινοτομίας, επικοινωνίας και ψηφιακών συναπαντημάτων, προβάλλοντας την εκπαίδευση, την τέχνη και την επιστήμη μέσω της ζωντανής ροής των καναλιών της, των τηλεσυναντήσεων και των ραδιοφωνικών εκπομπών.

Ειδικότερα, η 9η Γιορτή Πολυγλωσσίας προγραμματίζει ψηφιακά την επαφή της με τις αλλόγλωσσες κοινότητες, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς, τους θεσμούς και τους πολίτες, επιδιώκοντας να αποτελεί, όχι μόνον πόλο έλξης όλων των πολιτών, αλλά κι ένα εργαστήριο συνύπαρξης, έναν χώρο γέννησης ακόμη περισσότερων συνεργειών.

Οι διαδικτυακές δράσεις θα πραγματοποιηθούν στις 11-12-13/6/2021 μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ZOOM στον υπερσύνδεσμο

https://authgr.zoom.us/j/9592788744?pwd=N0s1VWttNTFNV1dtNDBVTDFWQ3pldz09

και με  ταυτόχρονη μετάδοση σε live streaming στο κανάλι των Γιορτών Πολυγλωσσίας στο

https://www.youtube.com/channel/UCrIGiF4XTwbUIRWFyBcyUVg  .

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Δρ Αργυρώ Μουμτζίδου, επιστημονική συνεργάτη  Πολυγλωσσίας της Ομάδας Έργου του SLYMS στο τηλ. 6942525050, με την Μαρκέλλα Τσίχλα, Διαχειριστή Προγράμματος SLYMS στο τηλ. 6948177565, με την Άντα Φωτοπούλου, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Παιδείας στο τηλ. 6946040396 και με την Ζωή Τσοπανίδου, υπάλληλο του Τμήματος Προγραμμάτων & Δια Βίου Μάθησης στο τηλ 2313318666.ικπο

Λεπτομέρειες

Αρχή:
11 Ιουνίου, 2021 @ 8:00 πμ
Τέλος:
13 Ιουνίου, 2021 @ 5:00 μμ
Ετικέτες Εκδήλωση
,

Χώρος Διεξαγωγής

Διαδικτυακή Εκδήλωση
Ελλάδα + Χάρτης Google

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Show Buttons
Hide Buttons