Καλώς ήρθατε στην σελίδα εκδηλώσεων. Εδώ μπορείτε να βρείτε τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στη πόλη μας!

Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση για να βρείτε συγκεκριμένες εκδηλώσεις χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα προβολής των εκδηλώσεων ως ημέρα για να βρείτε όλες τις εκδηλώσεις της ημέρας της οποίας θα επιλέξετε, ως λίστα για να προβληθούν οι εκδηλώσεις κατά ημερομηνία ή ως μήνα για να δείτε όλες τις εκδηλώσεις του επιλεγμένου μήνα.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

O Caveman ξανάρχεται στο Θέατρο Έκφραση!

Μάρτιος 12, 2019 @ 8:00 πμ - Μάρτιος 17, 2019 @ 5:00 μμ

Στη σκηνή του Θεάτρου Έκφραση (Αραβαντινού 14) επιστρέφει αποκλειστικά και μόνο για δύο παραστάσεις, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο θρυλικός Caveman, τον οποίο υποδύεται ο Χρήστος Χρήστου.

Ο «άνθρωπος των σπηλαίων», με αφορμή γι’ ακόμη μία φορά τον καυγά με τη γυναίκα του, τη Μαίρη και τον διωγμό του από την συζυγική τους κλίνη, αφηγείται το «δράμα» που περνάει ο ίδιος από τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι είναι άντρας  προσπαθώντας ταυτόχρονα να απαντήσει σε ορισμένα καυτά και διαχρονικά ερωτήματα όπως το αν θα καταφέρουν να τα βρουν ποτέ οι άνδρες με τις γυναίκες, που ουσιαστικά ζουν και κινούνται σε δύο… παράλληλα σύμπαντα! Εξάλλου, απώτερος σκοπός του είναι να κεντρίσει τα δύο φύλα, να τα προβληματίσει και να βγάλει αβίαστο γέλιο διεκτραγωδώντας τη μεταξύ τους σχέση. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός εξάλλου ότι η θρυλική κωμωδία του Rob Becker εξακολουθεί να κρατά την πρωτιά σαν τη μακροβιότερη σόλο κωμωδία στην ιστορία του Broadway.

Οι παραστάσεις θα ανέβουν το Σάββατο 16 (ώρα 21:15)  και την Κυριακή, 17 Μαρτίου (ώρα 20:00). Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γεράσιμος Γεννατάς. Βοηθός σκηνοθέτη είναι η Μαρία Φλωράτου. Η μουσική είναι του Σπύρου Γραμμένου, ενώ τα σκηνικά και τα κοστούμια επιμελήθηκε ο Γιάννης Κράβαρης.

*Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ το κανονικό και 8 ευρώ το μειωμένο (ανέργων, φοιτητικό, μαθητικό, άνω των 65 ετών). Προπώληση στο ταμείο του θεάτρου. Κρατήσεις στα τηλέφωνα: 2651554505 και 6907500710.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Μάρτιος 12, 2019 @ 8:00 πμ
Τέλος:
Μάρτιος 17, 2019 @ 5:00 μμ
Show Buttons
Hide Buttons