Καλώς ήρθατε στην σελίδα εκδηλώσεων. Εδώ μπορείτε να βρείτε τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στη πόλη μας!

Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση για να βρείτε συγκεκριμένες εκδηλώσεις χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα προβολής των εκδηλώσεων ως ημέρα για να βρείτε όλες τις εκδηλώσεις της ημέρας της οποίας θα επιλέξετε, ως λίστα για να προβληθούν οι εκδηλώσεις κατά ημερομηνία ή ως μήνα για να δείτε όλες τις εκδηλώσεις του επιλεγμένου μήνα.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

«SchoolofRock»: Εκπαιδευτική δράση στο Μουσείο Αργυροτεχνίας  

Νοέμβριος 29, 2018 @ 8:00 πμ - Δεκέμβριος 10, 2018 @ 5:00 μμ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με το Γιαννιώτη μουσικό και τραγουδιστή Γιώργο Γάκη, διοργανώνει, τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου (ώρες 10:00-11:30), ειδική εκπαιδευτική δράση για μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με τον τίτλο“SchoolofRock”, στο Μουσείο Αργυροτεχνίας.

Ο γνωστός μουσικός καλλιτέχνης θα μεταλαμπαδεύσει στους μαθητές, μέσω ειδικής παρουσίασης,τις γνώσεις του γύρω από την ιστορία της rock μουσικής και τα καλλιτεχνικά της ρεύματα, ενώ παράλληλα, θα ερμηνεύσει ζωντανά, αντιπροσωπευτικά διαχρονικά κομμάτια του μουσικού αυτού είδους.

Η συμμετοχή στη δράση είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων σχολείων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο στο τηλ:2651064065 (καθημερινά 10:00-17:00, εκτός Τρίτης).

 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Νοέμβριος 29, 2018 @ 8:00 πμ
Τέλος:
Δεκέμβριος 10, 2018 @ 5:00 μμ
Show Buttons
Hide Buttons