Περιφέρεια Ηπείρου: Καταγγελία της ΠΕΔΜΕΔΕ για οδικό έργο της ΠΕ Πρέβεζας

Να κληθούν οι σωστές κατηγορίες πτυχίων στο διαγωνισμό της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας ζητά το Περιφερειακό Τμήμα ΠΕΔΜΕΔΕ Ηπείρου αναφερόμενο στο έργο “Καθαρισμοί τεχνικών-κατασκευή πεζοδρομίων και ηλεκτροφωτισμός σήμανση και ασφάλεια στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας ΠΕ Πρέβεζας”.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 348.800,00 ευρώ και πρόκειται να διεξαχθεί στις 14/12/2023.

Η καταγγελία της ΠΕΔΜΕΔΕ – εδώ – αναφέρει: “Είναι προφανές από την ανάγνωση του προϋπολογισμού της μελέτης ότι το ύψος της δαπάνης των ηλεκτρομηχανολογιών εργασιών ξεπερνά το όριο του 10% του συνολικού προϋπολογισμού και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κληθούν υποχρεωτικά επιχειρήσεις κατηγορίας ηλεκτρομηχανολογικών εργασιών ανάλογης τάξης και όχι δυνητικά.

Επομένως… θα πρέπει να κληθούν εργοληπτικές επιχειρήσεις εγγεγραμμένες στο ΜΕΕΠ στην Α2 τάξη και άνω για έργα κατηγορίας ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ και στην Α1 τάξη και άνω για έργα κατηγορίας ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΏΝ”.

Η ΠΕΔΜΕΔΕ ζητά την αναβολή της δημοπράτησης του συγκεκριμένου έργου και δημοπράτηση εκ νέου, αφού διορθωθούν οι καλούμενες σε αυτό τάξεις και κατηγορίες εργοληπτικών επιχειρήσεων.

Επόμενο άρθρο

Επικαιρότητα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Show Buttons
Hide Buttons