Στις 5 Νοεμβρίου πρόκειται να ανοίξει η πλατφόρμα για την 2η δόση εμβολίου της Johnson& Johnson, όπως ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, κατά την ενημέρωση για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης για τη νόσο του κορονοϊού.
Ως απαραίτητη προϋπόθεση, ορίζεται οι πολίτες να έχουν συμπληρώσει 2 μήνες από την ημερομηνία εμβολιασμού τους με την πρώτη δόση.
Οι πολίτες που έχουν εμβολιαστεί με μια δόση Johnson&Johnson, θα μπορούν να κάνουν δεύτερη δόση με Johnson&Johnson και με mRNA εμβόλια, αρχίζοντας με το Pfizer.
Παράλληλα, ανακοίνωσε μια αλλαγή στα ραντεβού που κλείνονται μέσα από την πλατφόρμα emvolio.gov.gr σημειώνοντας ότι δίπλα από το εμβολιαστικό κέντρο θα αναγράφεται το είδος του εμβολίου που διενεργείται, από την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου.